Een strandvakantie in België? Dan ga je het best op vakantie in badstad De Panne!

De Panne is de meest westelijke plaats van België en de meest zuidelijke badplaats. Met de pittoreske ligging tussen de duinen en de Noordzee is het hier heerlijk vertoeven in je vakantie appartement aan zee. Snuif de zoute zeelucht op, ga lekker uitwaaien langs het strand of wandel door het Natuurreservaat de Westhoek.

Jouw vakantie in De Panne

De Panne heeft ook het breedste strand van de Belgische kust. Wat het helemaal geschikt maakt voor watersportactiviteiten op het strand. Het imposante standbeeld op de Esplanade van Koning Leopold I, de eerste koning van België, is niet te missen.

Het centrum van De Panne is ook de moeite waard: gezellige winkels, lekkere restaurants en de wekelijkse markt op zaterdag. Ook Plopsaland De Panne mag niet ontbreken tijdens je vakantie met kinderen.

Snuif de zoute zeelucht op, ga lekker uitwaaien langs het strand of wandel door het Natuurreservaat de Westhoek.

De Panne is de perfecte uitvalsbasis voor wie van wandelen en fietsen houdt. De Panne heeft een uitgebreid aanbod aan fiets-en wandelroutes. Heb je geen fiets ter beschikking? Huur een fiets bij één van de fietsverhuur punten in De Panne.

Na inspanning komt ontspanning.

Geniet van een lekker diner in één van de lekkere restaurants in De Panne of ga gezellig kuieren in de winkelstraat.

Kortom, De Panne heeft oneindig veel te bieden. Op zoek naar een vakantie appartement in De Panne? Bekijk het uitgebreid aanbod aan appartementen te huur aan zee van Driemo De Panne.

Kan je niet wachten tot je naar De Panne komt? Via onze webcam kan je op elk moment livebeelden bekijken.